Welkom bij B4 Horeca

Welkom bij B4 Horeca Administratie!

B4 Horeca Administratie is een jong en dynamisch adviesbureau met dienstverlening op het gebied van accountancy, administratieve ondersteuning, salarisadministratie en fiscale en bedrijfseconomische vraagstukken speciaal voor de horecaondernemer.

 

Op ons kantoor werken een belastingadviseur en twee Registeraccountants.

Stephie Klaus is een ervaren belastingadviseur. Zij heeft onder meer gewerkt bij een administratiekantoor dat gericht is op de horecaondernemer.

Ton van de Sande RA heeft als Rijksaccountant bij de Belastingdienst een zeer ruime ervaring opgedaan op het gebied van belastingcontrole en overige fiscale vraagstukken. Hij richtte zich hierbij met name op de horecabranche. 

Dieter Janssen RA heeft behalve als accountant bij verschillende accountantskantoren ook een aantal jaren gewerkt als controller in het bedrijfsleven. Ton en Dieter zijn als parttime docent verbonden aan de opleiding Accountancy van Fontys Hogescholen waar zij diverse vakken verzorgen op het gebied van bedrijfseconomie, accountancy en fiscaal recht.

 

B4 Horeca Administratie onderscheidt zich door markt- en klantgericht te werken. Dit uit zich in onze vier basisprincipes:
-Betrokkenheid
-Betaalbaarheid
-Betrouwbaarheid
-Bereikbaarheid

Strategisch plan
Hebt u als ondernemer al een ondernemingsplan gemaakt voor uw...
lees meer
Gratis fiscale screening

lees meer
Auto van de zaak of toch prive

lees meer
Horecanieuws
...
lees meer
Alle berichten bekijken